Gemiddelde beoordeling

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 80 ervaringen)
Rated 5,0 out of 5
18/04/2024

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden, keurig werk zonder dat je eigenlijk merkt dat er iemand bezig is. over de werking zelf kan ik nog weinig vertellen gezien de temperatuur. Aanrader hoor!

Menno
Rated 5,0 out of 5
29/03/2024

Stefan heeft 91m2 Tonzon vloer- en bodemisolatie aangebracht in de kruipruimte onder het huis (houten vloer). Hij werkt zeer precies en bereikt ook de meer moeilijk toegankelijke locaties. Van te voren werd alles exact ingemeten. Het resultaat van het werk is duidelijk merkbaar, de vloer is warmer en de warmte blijft langer in huis aanwezig. Stefan komt keurig op tijd en werkt langer door om alles op tijd af te krijgen. Ik kan Stefan van harte aanraden.

Ad Broekman
Rated 5,0 out of 5
08/03/2024

Prima ervaring met Stefan. Komt zijn afspraken na, is keurig op tijd, werkt netjes, maakt fotoÔÇÖ s van het resultaat en toont deze. Prima prijs. 44 m2 verdeeld over 5 compartimenten in iets meer dan een dag,

Een aanrader!

Kees Bruin
Rated 5,0 out of 5
24/02/2024

Stefan heeft bij ons de vloer in de woonkamer voorzien van Tonzon isolatie en ook in de keuken. Ook de bodemisolatie heeft hij aangebracht. Hij was keurig op tijd, werkt hard, rustig en netjes. Bij de keuken was het kruipluik klein, maar Stefan had er geen probleem mee. In totaal was het een kleine 40m2. Hij begon om 7 uur en was om 3 uur al klaar.

Bedankt Stefan, je bent een aanrader ­čÖé

Marc en Kitty
Rated 5,0 out of 5
20/02/2024

Stefan heeft veel ervaring met het aanbrengen van o.a. het isolerend materiaal Tonzon. Hij werkt professioneel, zorgvuldig, netjes.

Bepaalde gedeeltes onder de vloer heeft hij 2 weken later gedaan omdat dat nog te vochtig was.

We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Fam.Bleeker
Rated 5,0 out of 5
20/11/2023

Stefan heeft kortgeleden bij ons de vloer ge├»soleerd. Hij heeft dit in 2 etappes moeten doen, omdat bij de eerste poging bleek dat het veel te vochtig was onder ons huis. Hiervoor heeft hij eerst ontluchtingsgaten moeten boren en een paar weken moeten wachten tot het droog genoeg was. Daarna was het werk snel en vakkundig binnen ├ę├ęn dag uitgevoerd. Binnen enkele dagen merkten we al een positief verschil met de temperatuur in huis. We zijn zeer tevreden met Stefan en de uitgevoerde werkzaamheden.

Fam. Grandiek
Rated 5,0 out of 5
18/11/2023

We zijn zeer tevreden met de manier van werken van Stefan. Hij kon eerder komen dan was afgesproken en heeft de klus goed uitgevoerd. Hij is stipt op tijd en werkt hard. Bedankt Stefan!

Familie Becker
Rated 5,0 out of 5
28/10/2023

Stefan heeft keurig en snel de vloerisolatie aangebracht!

Fam. Sturkenboom
Rated 5,0 out of 5
21/10/2023

Stefan Poel heeft onlangs bij mij TonZon isolatie aangebracht en dat is heel soepel en snel gegaan. Ook tijdens de werkzaamheden waarbij het leidingwerk voor een nieuw toilet moesten worden geinstalleerd heeft Stefan meegedacht en is alles in overleg uitgevoerd. Stefan is betrouwbaar, snel en degelijk. Vooral goed voorbereid en doet zijn werk op een prettige en voorkomende wijze. Een aanrader want mijn huis is inmiddels veel warmer en het vochtgehalte in huis is nu snel op een acceptabel niveau! Wij gaan comfortabel de winter in! Een tip: zorg voor rode thee en smarties! :-))

H.Witteman
Rated 5,0 out of 5
19/10/2023

We hebben een houten vloer met een lage kruipruimte en zie hem elke keer weer met een lach boven komen als ik vraag hoe het met hem gaat. Hij heeft alles netjes aangebracht en opgeruimd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en nu zien zoals de andere al aangeven wat het resultaat is van deze maatregel. Kortom we bevelen Stefan aan als je iemand zoekt voor TONZON isolatie klus!

Fam. van der Vlies
Rated 5,0 out of 5
13/10/2023

Stefan beoordeeld goed wat mogelijk is en geeft eerlijk advies.

Hij werkt netjes en is stipt.

Aanrader!

Eric Carolien
Rated 5,0 out of 5
16/09/2023

Stefan is een rustig persoon in de omgang, hij is stipt op tijd en neemt de tijd om alles goed in te meten. Hij heeft bij ons eind augustus de kruipruimte (66m2) voorzien van noppenfolie met daarop bodemisolatie en 4 kamers isolatie (van het merk Tonzon) onder de houten vloer in de fundering geplaatst. Hij levert vakwerk en heeft de ruimte netjes schoon achtergelaten, de installatie heeft nog geen anderhalve dag in beslag genomen. Mocht je nog twijfelen tussen installateurs of nog iemand hiervoor zoeken dan is Stefan absoluut te moeite waard om hiervoor te benaderen.

Sander
Rated 5,0 out of 5
12/09/2023

Ik was op zoek naar een Tonzon installateur in de regio. Na jaren twijfel durfde ik Tonzon aan, ik heb er veel goede ervaringen over gevonden. Ik kwam uit bij Stefan door de goede reviews. Ik had dus hoge verwachtingen.

Wat ik al las werd bevestigd, Stefan is een vriendelijke man, die gelijk reageerde. Omdat ik al ingelezen was, wisten we snel dat alleen het beste in de kruipruimte goed genoeg was. Stefan ging gelijk aan de bak met de bodembedekking.

Ik gaf helaas een tegenvaller in de bouw, waardoor Stefan niet direct verder kon. Hij was erg begripvol en na deze onderbreking ging hij gelijk weer aan de bak.

Ik beveel Stefan van harte aan. Ik heb in de kruipruimte gekeken en alles is professioneel bevestigd, de vriendelijke communicatie was erg fijn. Nu nog kijken wat het stookseizoen brengt en het resultaat is lastig te meten; wij hebben veel maatregelen in ene getroffen.

P.Stel
Rated 5,0 out of 5
25/08/2023

Stefan heeft vrij recent onze kruipruimte onder het huis geïsoleerd met TonZon.

Hij werkt erg netjes en erg nauwkeurig.

Komt ook goed zijn afspraken na.

We hopen dat we in de winter resultaat gaan merken.

We raden Stefan ook zeer aan.

Martine
Rated 5,0 out of 5
21/08/2023

Stefan heeft bij ons 77 vierkante meter TONZON vloer- en kruipruimteisolatie gelegd. Hij is een vriendelijke, nauwkeurige en harde werker. Hij heeft de klus in anderhalve dag geklaard en begon stipt om zeven uur. Voordat hij ons een offerte stuurde heeft hij de kruipruimte uitgebreid in kaart gebracht.

Ik kan Stefan Poel van harte aanbevelen.

Madelon Polak-Vasconcelles
Rated 5,0 out of 5
14/08/2023

Het advies na een isolatiescan door Heiloo Energie betrof o.a. het toepassen van voerisolatie. We hebben Stefan gevraagd bij onze woning de bodemisolatie te verwijderen en Ton Zon vloerisolatie aan te brengen. Dit is zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Stefan werkt netjes en komt afspraken na. De effecten van de vloerisolatie hopen we van de winter te gaan ervaren.

Fam. Heijnen
Rated 5,0 out of 5
11/08/2023

Stefan heeft bij ons de vloer geisoleerd met Ton Zon. Hij reageert snel op je mails of telefoontjes en zo ook op ons verzoek voor een offerte. Wat mij opviel is dat hij bij ons onder de vloer is gaan kijken bij de offerte aanvraag. 2 andere partijen deden dat niet. . Verder werkt die erg netjes, is die vriendelijk en komt op tijd.

Stefan Bedankt!

Fam Hienkens

T. Hienkens
Rated 5,0 out of 5
01/08/2023

Stefan reageerde snel op mijn verzoek om een offerte. Hij gaf duidelijk aan dat er wel uitdagingen waren qua vocht en bereikbaarheid van de kruipruimtes. Maar voor alles bedenkt hij een oplossing en hij heeft het gefixed! Stefan is een harde werker, komt goed voorbereid en op tijd. Ik ben zeer tevreden.

Marianne Hendriks
Rated 5,0 out of 5
30/07/2023

Alles positieve reactie die hier al geschreven staan kloppen! We hadden binnen een paar dagen al een offerte en omdat Stefan een precieze opname van het werk doet, waren er achteraf geen verrassingen. In onze vrij krappe kruipruimte was Tonzon eigenlijk de enige optie en Stefan kreeg het voor elkaar. Nu hartje zomer voelt de vloer al warmer aan. Fantastisch!

Fam. Beentjes
Rated 5,0 out of 5
17/07/2023

Stefan is een vriendelijke man die houdt van doorwerken. Hij komt op tijd en laat alles netjes achter. We raden hem zeker aan.

Liefting
Rated 5,0 out of 5
24/06/2023

Stefan Piek van isoleren op maat is een man van weinig woorden harde werker. Komt op tijd en duikt eigenlijk gelijk onder de vloer. Vooraf heeft hij alles ingemeten en komt zo goed voorbereid met alle materialen voor gereden. Bij ons een flink oppervlak van 85 m2, maar toch in 1,5 dag gefikst. Alles netjes achtergelaten, top gedaan!

Hans Rab
Rated 5,0 out of 5
23/06/2023

Stefan heeft in 2 dagen onze kruipruimte geïsoleerd. Hij draaide er zijn hand niet voor om om in onze krappe kruipruimte ook nog een extra doorgang te maken om ook onder de keuken de vloer te kunnen isoleren, een pittige klus gezien de beperkte ruimte. Hij is heel vriendelijk ,werkt hard door en ruimt alles weer netjes op. Moet zeggen heel veel bewondering te hebben voor het werk wat hij doet. Wij zullen hem zeker aanbevelen als men vraagt naar onze ervaring met Stefan. Nu maar afwachten wat het effect zal zijn komende winter maar twijfel er niet aan dat het zeker zal gaan schelen ; )

Anneke Koelman
Rated 5,0 out of 5
22/06/2023

Stephan heeft onze kruipruimte prachtig geïsoleerd. Ondanks vocht en puin heeft hij hard werkend de zeilen aangebracht. Het resultaat is direct zichtbaar in het verbruik.

Toen er vocht werd aangetroffen, kregen we kosteloos een ontvochter in bruikleen.

Uiteindelijk is alles netjes opgeruimd, zonder dat wij er omkijken naar hadden.

Fam. Quax
Rated 5,0 out of 5
23/05/2023

Stefan heeft bij ons mid April de vloer geisoleerd. Hij heeft dit keurig gedaan. We zijn heel blij met het eindresultaat en merkten ook meteen verschil.

Tamara van Es
Rated 5,0 out of 5
03/04/2023

Het was voor Stefan een hele uitdaging om onze vochtige en lage kruipruimte te isoleren. Stefan kronkelde als een slangenmens door de kruipruimte en kwam steeds weer glimlachend te voorschijn. Omdat de ruimte onder de bijkeuken te nat was heeft Stefan nadat het plastic zeil geplaatst was een week lang een ontvochtiger geplaatst en toen de klus afgerond. Wij zijn zeer content met het resultaat!

Piet van den Hoorn
Rated 5,0 out of 5
02/04/2023

Stefan is een harde werker en ruimt alles keurig op. Ook in de kruipruimte nog aanwezig bouwmateriaal heeft hij er uitgehaald.

Fam. Blom
Rated 5,0 out of 5
19/02/2023

Stephan is flexibel, meedenkend en aardig!

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Nick Vosse
Rated 5,0 out of 5
17/02/2023

Stefan heeft netjes gewerkt en onze vloer van top isolatie voorzien. Hij gaat voor kwaliteit.

Menno van Stralen
Rated 5,0 out of 5
17/02/2023

We hebben Stephan leren kennen op ons vorige adres. Inmiddels zijn we verhuisd.En het was eigenlijk vanzelfsprekend dat hij ook op het nieuwe adres moest komen.Hij heeft hier ook weer prima werk afgeleverd. We voelen een flink verschil in de vloertemperatuur

Marjan van der Voort
Rated 5,0 out of 5
16/02/2023

Stephan heeft uitstekend werk afgeleverd bij ons. Werkte zeer netjes en onze lage kruipruimte was helemaal geen probleem voor hem. Absoluut aan te raden.

Fam. Tesselaar
Rated 5,0 out of 5
05/02/2023

Werkt snel, netjes, en komt zijn afspraken na

Frans Mol
Rated 5,0 out of 5
03/02/2023

Stephan heeft deze week bij ons de vloerisolatie afgerond. Er is prima werk geleverd en het verschil is gelijk te merken!

Hij kwam keurig op tijd en werkte netjes. Onze kruipruimte is laag maar dat maakte Stephan niks uit, zelfs onder een funderingsbalk doorgraven was niet te gek voor hem.

Wij zijn zeer tevreden en raden dit iedereen aan

Fam. Faber
Rated 5,0 out of 5
29/01/2023

Werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd.

Kees
Rated 5,0 out of 5
14/01/2023

Stefan is erg vriendelijk en kwam snel met een offerte die zeer interessant was tov andere offertes.

Hij is stipt op tijd en komt zijn afspraken na. Bij ons voelt de vloer al meteen beduidend warmer aan. Echt een aanrader

Fam Hartog
Rated 5,0 out of 5
09/01/2023

Stefan is erg vriendelijk, en het is goed afspraken met hem maken. Die komt hij ook stipt na, en hij levert keurig werk af. Het gaat rustig te werk en is ook nog lief voor onze katten. Hij was ook een bereid een lastig graafklusje te verrichten dat nodig was door de situatie onder onze vloer.

Nadat hij de vloer geïsoleerd had, voelt deze minder koud aan.

Wij zijn erg tevreden raden dit iedereen aan

Ellen Muntjewerf
Rated 5,0 out of 5
09/01/2023

Nadat Stefan bij mijn buren de kruipruimte had geïsoleerd, waren wij ook overtuigd. Hij kwam keurig op tijd en werkte erg netjes. Ondanks de erg lage kruipruimte en een fundering die de toegang onder de woonkamer moeilijk toegankelijk maakte heeft hij de isolatie naar volle tevredenheid aangebracht. Wij merkten direct dat de vloer minder koud is geworden en dat heeft ons woonplezier duidelijk verbeterd. Ik raad Stefan iedereen aan, wij zijn in ieder geval zeer tevreden met het werk wat hij heeft geleverd.

Fam. de Vries
Rated 5,0 out of 5
03/12/2022

Stefan, super dat je tijd vrij hebt kunnen maken, in je gigantische drukke agenda. De vloer is een stuk minder koud. Top service!!

Marcel
Rated 5,0 out of 5
30/10/2022

Veel offerte aanvragen gekregen maar was direct geïnteresseerd in TONZON systeem. Stefan was correct, kundig en vriendelijk.

Op de dag zelf heb je uiteraard wel even wat ÔÇŁ troepÔÇŁ in je huis, maar hij laat alles keurig achter. Zeer goede ervaring.

Leo Kok
Rated 5,0 out of 5
26/10/2022

Stefan onderscheidde zich van zijn concurrenten door bij het 1e bezoek al veel tijd te steken in het inspecteren van de te isoleren kruipruimte. Toen de offerte al vlot kwam en hij ook nog eens beduidend goedkoper was dan andere systemen (met een lagere isolatiewaarde), was onze keuze snel gemaakt. Geheel volgens afspraak stond hij enkele maanden later om 7 uur op de stoep en wist de klus geheel volgens planning naar volle tevredenheid in ruim 1 dag af te maken. Stefan is een vriendelijke, jonge accurate vakman die laat zien dat hij het in zÔÇÖn vingers heeft. Hij werkt bijzonder netjes en laat het netjes achter. Als u een goede isoleerde zoekt bevelen wij hem zeer zeker aan.

Henk Mak
Rated 5,0 out of 5
10/10/2022

Stefan heeft een vakkundige blik op het werk. Beleefd luisterend oor voor de klant. Komt zijn afspraak na en is op tijd. Werkt netjes en laat geen troep achter. Pluim voor Stefan

Harry Verscheijden
Rated 5,0 out of 5
07/09/2022

Deze week heeft Stefan bij ons de vloer isolatie aangebracht. Werkt netjes en gestructureerd en komt zijn afspraken na.

Weet van aanpakken, vanaf het eerste contact tot de uitvoering erg content!

Benieuwd naar de werking van het winter!

Marco Koks
Rated 5,0 out of 5
12/08/2022

Stefan is stipt op tijd en heeft, met zeer warm weer, onder de vloer DE TONZON ISOLATIE effici├źnt en keurig

aangebracht. Stefan is een rustige man van weinig woorden, die alles wel goed weet uit te leggen. Met keihard werken heeft hij de klus( van07 : tot 18:00 uur)

Zeer goed en heel netjes volbracht.

Stefan is een Kanjer!

Wij bevelen hem van harte aan .!!!

Wil en Gerard Limmen
Rated 5,0 out of 5
20/07/2022

Ondanks het superhete weer is Stefan toch gekomen en heeft alles vakkundig geinstalleerd. Het ziet er allemaal heel netjes uit. Niets anders dan lof voor deze harde werker.

Stef Rietveld
Rated 5,0 out of 5
17/06/2022

Het Tonzon systeem is netjes aangebracht. De werkzaamheden verliepen vlot en met weinig herrie en stof/zand. Ik heb er alle vertrouwen in dat we komende winters hier voordeel bij hebben. Een aanrader!

Peter
Rated 5,0 out of 5
17/06/2022

Stefan was stipt op tijd werkte nauwgezet staag door. De kruipruimte heeft er nog nooit zo schoon uitgezien. Hij heeft ons verzekerd dat het wel 3 tot 4 graden besparing kan opleveren. We gaan het zienÔÇŽ

Hans van Weenen
Rated 5,0 out of 5
28/05/2022

Komt stipt op tijd,nette,stille werker,die zijn afspraken nakomt

De effectiviteit van de isolatie ,dat zal de toekomst uitwijzen.

Ook nog een lekkage geconstateerd,wat gedeeltelijk is verholpen.

Dankjewel

Fam. SMIT

Jan Smit
Rated 5,0 out of 5
26/04/2022

We merken het meteen, dat de vloer niet meer ijskoud is!

We zijn erg tevreden.

Fam. Siderius
Rated 5,0 out of 5
22/03/2022

In januari heeft Stefan onze vloer gedaan, nu een maand verder hebben zie ik minder verbruik qua gas en mijn visite hoeft geen pantoffels meer aan.

Erg tevreden, werkt snel en is stipt op tijd.

Mariska Doeleman
Rated 5,0 out of 5
09/03/2022

Dank je wel Stefan voor de vlot verlopen werkzaamheden. Duidelijke heldere afspraken.

We hopen snel te merken dat jouw werk ons warme voeten bezorgd.

Gerard en Cecile Stals
Rated 5,0 out of 5
20/02/2022

Stefan is een rustige jongen die zijn werk gestaag en netjes uitvoert.

de vocht in de kamer is behoorlijk afgenomen wij zijn daarom zeer te- vrede .Stefan bedankt.

H .Oudendijk

Voor meer reviews kijk op Werkspot